четвртак, 13. новембар 2014.

Bog i narod

Ja ovo nisam otvorio keve mi. Čkeve mi i bane Čkeva sa spikom „Aj pijemo rakiju“. Kad ono malo Mogren, malo Ričardova Glava.

Zamisi bidnem seljak. Ti ispričam priu bajo (pljuc pljuc); Naš kasmo balirali onomad onu Lucerku. Jebote jel znaš da sam tražio u Lucercki Lucerki Lucerci. Njepismen.

Vrlo verovatno. Sažet u ćelije moje tamne. Ganjaju me bezgešni, jure. Možda ipak nisam, al nea vez bajo ja sam seljak. I ne glasam za Vučića. Zamisli bane sad Vučić i onako priguši glas i kaže: „Gospodine Hadžipajiću nemojte se drozirati i krene opiči kolo. Ne, a? Ne znam ševi. Ali možda znam Kadilaka LOLOLLOLOLOLol

Pikaču.

Znaš ono kao smoreno, nije taj trip. Al jebiga, promeni kanal ako ti se ne sviđa. Idi u Suecki. Čuo sam da je bruka. Dođe Islam Saidi i kaže „Ja iz Leskovac, doš’o prodajem razglednice ovde“. A fazon batica  samo što ne kaže juuuu.

Reči, šta su reči, kad malo usnama pomakneš. Ti znaaaaššš (pmpmpm) moja Azra, da je ljubav uvjek kaznaaa. Zajdi Zajdiiiiiii jasno sonceeee(vibratto)eeee. Nepo maže voda majko lolololololololol

Kad bolje razmisliš, onda ne razmišljaš loše. Realno, sve je u tome. Ja sam pozitiva. Buda. I ti meni hahahahahahah

Ko opstane na ovom brodu, nek’ pusti vodu. Smrdi mnogo u wc-u. Da li znate da je najveća zabluda na svetu u Srbiji što Kenija nije Kenija (država, jel’te), no Kenja. Tako se izgovara kefe mi Nevenke.

Krenuh da napišem ćao, a ne ide mi se :’( Šta je loše što stavljam smajli bre. Ja sam internet virtuelni stani Neo puši kurac, jebe mi se za smajli. Oćeš da se peglamo Ja i ti. Pičko. Skinuo bi ti kožu sa tela. Reče pornićar pornićarki u sado-mazo fimu.

E, od sledećeg dana ću da počnem rečnik da pravim. Jebem liga. Bundes liga.


Liiv – ćao.

Нема коментара:

Постави коментар